ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στις 08 Μαρτίου 2020 ημέρα Τρίτη, γράφεται στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού με χρυσά γράμματα η ίδρυση μιας νέας γυναικείας ομάδας, της ΓΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ!

Ο Αγάπιος Αναστασιάδης πρωτοστάτης της ιδέας της ιδρύσεως της ομάδας, αποφασίζει να ενσαρκώσει ενα νέο αποτύπωμα στο γυναικείο αθλητισμό. Ο τίτλος αυτής: Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροιας, αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Συλλόγου στις 08/03/2020. Το όνομα αυτό το έδωσε ο Αγάπιος Αναστασίαδης, θέλοντας να υποδηλώσει με τον τίτλο του νέου Συλλόγου, δύναμη, αθλητική ισχύ, ήθος, ευγενή άμιλλα.

Δύναμη του Συλλόγου μας ήταν, από τον πρώτο καιρό, μετά την ίδρυσή του, κιόλας, οι πολυπληθείς οπαδοί μας, οι οποίοι έδειχναν την υποστήριξή τους ακόμη και στους φιλικούς αγώνες! Ο κόσμος μας ήταν πάντοτε εκεί και εκδήλωνε τη συμπαράστασή του στην ομάδα!
Ήδη ο Σύλλογός μας είχε αρχίσει να καταγράφεται, στη συνείδηση της φίλαθλης κοινής γνώμης, ως η μια ποδοσφαιρική δύναμη στον γυναικείο ποδοσφαιρικό χώρο. Μια αθλητική υπερδύναμη έχει γεννηθεί στην Βέροια.
Ακολούθησε ο καιρός της πανδημίας του covid-19. Δεν υπήρχαν περιθώρια για μπάλα. Μαύρη περίοδος, για την Ελλάδα ολόκληρη… Όσο η αρρώστια έκαιγε την Ελλάδα η «ΓΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», όπως ανέφεραν την ομάδα μας οι εφημερίδες και τα site της εποχής για να της αποδώσουν την επιθετικότητα και την ορμή που υπάρχει στο dna του συλλόγου μας, άρχισε να ανασυντάσσετε και με το πέρας της πανδημίας, ο Σύλλογός μας ξαναβρέθηκε στην ομαλότητα, έτοιμος να συνεχίσει ως πρωταγωνιστής…!
Παίκτριες της ομάδας μας:
Χαραλαμπίδου, Τσαγκαλίδου, Μανωλοπούλου, Μαργαρίτη, Σταφυλίδου Π., Φεΐμ, Μπουντάνι, Ντούσκα, Μίλη, Σταφυλίδου Γ., Βασιλείου, Πετράκη, Μουρατίδου, Κεφαλά, Λιλιοπούλου, Σεϊτανίδου
Και έπεται συνέχεια της ιστορίας….